Минулий навчальний тиждень у новій українській школі пройшов під девізом “Досліджуй світ навколо тебе: експерементуй зі звичним, отримуй нове”.

Першокласники НУШ ЗЗСО №91 разом зі своєю вчителькою-наставником Олександрою Сергіївною Нефьодовою протягом тижня на ранковій зустрічі та на перервах проводили цікаві пізнавальні досліди із застосуванням предметів, матеріалів та речовин щоденного вжитку.

У понеділок діти проводили досліди з водою та олією, де вони мали можливість побачити властивості розчинних і нерозчинних речовин. У вівчторок діти проводили досліди з кульками, де були продемонстровані приклади кінетичної енергії. У середу дослід«Вулкан» (з лимонною кислотою і содою) проводив Черемис Іван. У четвер були досліди з молоком: малювання на молоці і вижигання на свічках. В п`ятницю Олександра Сергіївна продемонструвала досліди з цукерками М&М’S та Кока-Колою. Учениця 1-А класу Маша Шеметилло показувала досліди з молоком,  Сахневич Олеся з піною для бриття, а учень Корост Давід з колою та цукром.

На маленьких дослідників та їх експерименти приходили дивитись інші учні школи.
Такі уроки дають можливість дітям практично зрозуміти необхідність навчання і стимулють їх поглиблювати свою пізнавальну діяльність.

Від Admin

Залишити відповідь