Минулої п’ятниці, 11 травня 2018 року у актовій залі школи відбулося феєричне шоу за участю маленьких талантів 1-А та 1-Б класів.

Традиційне для першокласників свято – Прощання з буквариком – в цьому році набуло нового забарвлення та пройшло під гаслом «Найкрутіші класи школи».

Під керівництвом мудрих та люблячих наставників – перших вчителів Зброцької Оксани Михайлівни та Ковтяги Любові Володимирівни, маленькі зірочки ділилися своїми досягненнями за перший рік навчання в школі. В піснях і танцях дітлахи розповідали про свої маленькі і великі подвиги – про те, що вони навчились читати, писати та рахувати, що вони весело проводять перерви та продуктивно працюють на уроках. В залі лунав дзвінкий сміх, звучала голосна музика, танцювали активні танці. Родзинкою свята став дитячий реп, у якому вони  розповіли батькам, вчителям та адміністрації школи про свої маленькі мрії.

У дружній душевній атмосфері швидко промайнули хвилини концерту, в якому запрошені на свято батьки з гордістю дивились на своїх таких дорослих маленьких учнів, на своїх коханих дітей…

Від Admin

Залишити відповідь