24.01.2018 вчитель спеціалізованої школи №91, Олексієвець Дмитро Олександрович провів майстер-клас для вчителів інформатики Шевченківського району м. Києва, на тему: «Впровадження хмарних сервісів G-Suite for Education у навчальний процес».

У ході майстер-класу учасники дізналися способи та особливості реєстрації в навчальному середовищі, основні принципи роботи з хмарними сервісами Google та їх переваги. Особлива увага була відведена Google Classroom, за допомогою якого вчителі зможуть спростити процес навчання, зробити його більш цікавим для учнів та перевести способи викладання навчального матеріалу в сучасне русло.

Основною перевагою даної платформи являється те, що вона повністю безкоштовна для державних навчальних закладів та надає кожному користувачу безмежний простір у хмарному сховищі, дає можливість редагувати файли онлайн одночасно великій кількості людей без жодних проблем та підвисання, спрощує роботу адміністрації у руслі документообігу та виконання поставлених задач.

Окрему увагу було відведено таким сервісам як Google Analytics та Search Console, які дозволять спростити процес SEO просування сайтів навчальних закладів у пошукових системах.

Усі присутні по завершенні отримали сертифікати учасника майстер-класу. Сподіваємось, що хмарні технології допоможуть вам автоматизувати навчальний та адміністративні процеси у вашому навчальному закладі.

 

 

Від Admin

Залишити відповідь