01 квітня в спеціалізованій школі №91 відбувся День відкритих дверей “Дай руку, першокласнику!» для майбутніх першокласників та їх батьків.

День був сповнений творчості та позитивних емоцій. Адміністрація школи, майбутні вчителі першокласників та психологи з посмішкою зустріли майбутніх першокласників та їх батьків, запросили малечу до Країни «Калейдоскоп» та «Цікавинки». Сповнені уваги, діти слухали дорослих, розповідали про себе, малювали, гралися, а в дарунок отримали повітряну кульку – смайлик.

Зустріч батьків з адміністрацією школи відбулась  в країні «Пізнайко» у форматі «Відкритого мікрофону». Ознайомлення з режимом роботи навчального закладу, з особливостями навчання у початковій школі, організацією гурткової та спортивно – масової роботи , презентація Всеукраїнської експерементальної програми «Інтелект- Україна» пройшли в атмосфері  доброзичливості та великої зацікавленості з боку батьків майбутнх першокласників та глибокого переконання , що 91-ша школа – найкраще місце на землі!

Від Admin

Один коментар до “День відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків”
  1. Зустріч батьків з адміністрацією школи відбулась в країні «Пізнайко» у форматі «Відкритого мікрофону». —
    Про що це речення взагалі? І що би у Вашій школі одержав учень, якби написав таке у творі або переказі?

Залишити відповідь