19 січня 2017 року у спеціалізованій школі І – ІІІ ступенів  № 91пройшло спільне засідання методичної ради «Пізнання» та членів атестаційної комісії. На засіданні представлено до обговорення  три питання:

  1. Результати ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

(Інформація заступника директора з навчально-виховної роботи – Яременко А. О.)

  1. Результати моніторингових досліджень 2016 – 2017 н.р. рівня навчальних досягнень учнів СШ І – ІІІ ступенів № 91

(Інформація заступника директора з навчально-виховної роботи – Яременко А. О.)

  1. Участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній навчальний заклад – доуніверситетська підготовка – вищий навчальний заклад»

(Інформація заступника директора з навчально-виховної роботи – Яременко А. О.)

Заслухавши виступ заступника директора з НМР Яременко А. О., враховуючи інформацію членів атестаційної комісії навчального закладу, довідки голів методичних об’єднань, методична рада «Пізнання» постановляє:

  1. Активізувати роботу по програмі «Обдарованість»:

1.1 Забезпечити оптимальні умови для розвитку й творчої реалізації обдарованих дітей (реалізація варіативної складової навчального плану, гурткової предметної освіти);

Відповідальний: заступник директора з НВР – Онофрійчук Н. С.

1.2 Залучати до роботи з обдарованими дітьми висококваліфікованих педагогічних і науково-педагогічних працівників з вузів-партнерів та Інституту обдарованої дитини НАПН України.

Відповідальний: заступник директора з НМР – Яременко А. О.

1.3 Забезпечити пріоритетність системи пошуку, навчання, виховання й підтримки обдарованих дітей як важливого чинника формування умов для становлення особистості, збереження й розвитку потенціалу нації (відзначення грамотами та подяками на святі «Гордість та надія 91 школи»).

Відповідальні: адміністрація школи

  1. Продовжувати здійснювати психологічне забезпечення повноцінного особистісного та інтелектуального розвитку дітей на кожному віковому етапі згідно з програмою «Обдарованість»

Відповідальні: соціально-психологічна служба

  1. Головам МО обговорити, запротоколювати пропозиції щодо покращення якісної освіти учнів з високою шкалою балів.

Відповідальні: голови методичних об’єднань

  1. Систематизувати науково-дослідницьку та науково-практичну діяльність педагогічного колективу (атестація) через видрук наукових праць, участі в науково-практичних конференціях.

Відповідальні: адміністрація школи

Від Admin

Залишити відповідь