Підведено підсумки та оголошено подяку СШ № 91, директор Крик Т.М., за участь у Міжнародному конкурсі «Учитель музики XXІ століття» імені Д.Б. Кабалевського.

Вперше в Україні конкурс проходив 15-18 жовтня 2012 р. в місті Києві та оцінювався за трьома номінаціями, зокрема: номінація-проведення уроку музики студентом.

Проведення цього конкурсуце велика визначна подія серед представників музичного виховання та освіти різних країн. Тому участь учнів  4-5 –х класів СШ № 91 м. Києва, їх керівника-вчителя музики Шеметилло В.О. та майбутніх вчителів-студентів –магістрантів 5 курсу Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова у такому престижному музично-педагогічному форумі – є творчим стимулом в професійному зростанні, фактором успішної реалізації творчої особистості. Дуже приємно і почесно, що за допомогою наших учнів майбутні вчителі Гладун Сергій та Штець Наталіяздобули перемогу та стали Лауреатами ІІІ премії Міжнародного конкурсу «Учитель музики XXІ століття» імені Д.Б.Кабалевського. Це ще раз  продемонструвало величезну силу музики, яка благодатно впливає на юні душі, пробуджуючи в них любов до справжнього мистецтва.

 

«Прекрасне пробуджує добре

Д.Б. Кабалевський

Від Admin

Залишити відповідь