Вітаємо нашу Олічку Вюн, яка посіла ІІ місце у районному конкурсі на кращий соціальний проект «Золоте руно» для лідерів учнівського самоврядування! Бажаємо подальших перемог!

 

 

Колишных вчителі не буває

 

 

15 жовтня відсвяткувала своє 90-річчя вчитель російської мови та літератури 91-ї школи, майстер своєї справи, людина щирої душі та великого педагогічного серця Юркевич Клавдія Митрофанівна. Привітати ювіляра завітали випускники школи, педагоги, учні.

Довголіття, здоров’я, яскравих подій у житті, благополуччя, наснаги та оптимізму побажали іменинниці присутні.


 

 

Святий чудотворче, Миколаю

19 грудня 2012 року у спеціалізованій школі № 91 відбулося свято «Святий чудотворце, Миколаю» та проведено благодійну акцію «Святий Миколаю, ми тебе чекаємо». в Інституті ортопедії та травматології.

День соборності та свободи України

22 січня 2012 року учнів спеціалізованої школи № 91 привітав з днем Соборності та Свободи України народний артист України, лауреат Національної премії України імені Т.Г. Шевченка Василь Григорович Нечепа. Для самовираження у славного кобзаря-лірника Василя Нечепи є неповторний, поставлений самою природою голос і два суто українські народні інструменти. Здавалося б, уже цього досить, аби увійти в духовну історію рідного народу. Але цього йому, як виявилося, замало для утвердження героїчного народного епосу в світі. І от з’являється дослідження «В рокотанні-риданні бандур», авторами якого є наш земляк та відомий дослідник, письменник Микола Шудря. Минає час, і до читачів приходить ще одна вагома книга уже самого Василя Нечепи «Рід козацький величавий». Як сказав сам Василь Нечепа: «Кобзарі книг не писали і не пишуть. Кобзарі складали думи правдиві про визначні події в житті народу свого та про славних синів та дочок України». Що ж, такий час настав, коли талановиті майстри і словом своїм художнім, і піснями утверджують неперебутну славу українського кобзарства. У цьому можна переконатися, прочитавши нове дослідження нашого земляка та послухавши пісні у його виконанні.

19.12

У рамках благодійного проекту “Твори добро” учнівський колектив уже втретє завітав до Українського інституту травматології та ортопедії з концертною програмою “Ми тебе чекаємо Святий Миколаю!”До актової зали на перегляд чудового святкового дійства завітала малеча, яка перебуває там на лікуванні, працівники медичного закладу. Ніхто не залишився без подарунка: м’яких іграшок, книг, олівців, фломастерів, фарб, альбомів, цукерок.

До акції-збору подарунків для хворих дітей залучились всі учні школи,батьки,педагоги,щоб хоч трішечки підняти святковий настрій тим,хто в ці новорічні дні не дома,а на лікарняному ліжку. Привітати акторів-школярів та всіх присутніх у залі директор Інституту Гайко Георгій Васильович та отець Ігор настоятель храму Св. Великомученика і Цілителя Пантелеймона.

Від Admin

Залишити відповідь